ინფორმაცია კომპანიაზე

mycook.ge
digmis masivi
tbilisi,

ტელეფონის ნომერი: 568334334
Web: mycook.ge

კომპანიის პროფილი




მიმტანის კურსები


განცხადების საიდენთიფიკაციო კოდი: 57406
ნახვების რაოდენობა: 27154
განცხადების კატეგორია: განათლება
მდებარეობა: ,
განთავსებულია: 2017-02-22
ბოლო ვადა: 2017-03-24

აღწერა

მიმდინარეობს რეგისტრაცია კურსზე კვებისა და სასმელების სერვირება.

სახელწოდება: ოფიციანტი სწავლის შედეგი:

სხვადასხვა ტიპის კვების ობიექტებზე მომსახურების სპეციფიკის განსაზღვრა;

ბარათის (მენიუს) ტიპებისა და სახეების გარჩევა;

აღრიცხვიანობის სისტემის და ანგარიშსწორების წარმოება; თავი 1.1 – რესტორანი

რა არის რესტორანი და მისი სტრუქტურული წყობა;

რა განაპირობებს რესტორნის წარმატებას;

ობიექტების ტიპები, სადაც ხდება კერძების და სასმელების სერვისი;

მიმტანის როლი რესტორნის ფუნქციონირებაში;

მიმტანის ვალდებულებები; • პირადი ჰიგიენა და გარეგნული იერი;

უნიფორმა და ფეხსაცმელი; თავი 1.2 – მომსახურებისათვის მზადება

პოზიციის შემოწმება და მომზადება;

დამხმარე კარადის კომპლექტაცია;

დამხმარე ხელსახოცი და სერვიეტი;

ხელსახოცების დაკეცვის ტექნიკა;

სუფრის გადაფარება და გამოცვლა მუშაობის დროს; თავი 1.3 – საიდან იწყება სტუმრების მომსახურება

მიმტანის სამახსოვრო

სტუმრების დახვედრა და განთავსება დარბაზში;

როგორ უნდა გავშალოთ ხელსახოცი;

როგორ უნდა მივართვათ წყალი;

როგორ მივართვათ პური და კარაქი; თავი 1.4 –შეკვეთის მიღება და სერვირების კორექტირება

საიდან უნდა დავიწყოთ შეკვეთის მიღება;

როგორ უნდა მივიღოთ შეკვეთა კერძებზე;

როგორ მივიღოთ შეკვეთა სასმელებზე;

მიმტანი გამყიდველის როლში;

რაში გამოიხატება კერძების აღწერის და რეკომენდაციის უპირატესობა;

როგორ და როდის წარვადგინოთ ჩაროზი; თავი 1.5– მომსახურების სახეები

ჩამოტარებით მომსახურება;

თეფშებით მომსახურება;

გერიდონიდან (დამხმარე მაგიდიდან) მომსახურება;

ურიკიდან მომსახურება;

საოჯახო მომსახურება (თვითმომსახურება ) ;

როგორ მივართვათ წვნიანი;

შვედური მაგიდა;

ბანკეტების და წვეულებების მომსახურება;

რას ნიშნავს ბანკეტი;

რას ნიშნავს ბანკეტის შეკვეთის ბლანკი;

ბანკეტის სუფრის სერვირება;

ბანკეტის მომსახურების პროცედურა;

კორპორატიული შეკვეთები;

დიპლომატიური ბანკეტი;

ინდივიდუალური;

• VIP სტუმრების მომსახურება (ბავშები, მოხუცები, შშმპ );

ლანგრით მომსახურება;

ნომრების მომსახურებისათვის მზადება;

ნომრების მომსახურებისათვის საჭირო ინვენტარი და ჭურჭელი;

ნომრიდან შეკვეთის მიღების პროცედურა;

შეკვეთის კომპლექტაცია;

როგორ მივართვათ შეკვეთა ნომერში;

თეფშების ტარების ტექნოლოგია; თავი 1.6 – სადილის დამამთავრებელი პროცედურები

რატომ უნდა მივართვათ სტუმარს ცივი და ცხელი ხელსახოცი;

სტუმრებთან დამშვიდობება და გაცილება;

სუფრის ალაგების პროცედურა;

სუფრის მომზადება მომდევნო სტუმრის მისაღებად;

 მოგვწერეთ ან დაგვიკავშირდით

mycook.ge@gmail.com   

 T:568 334 334

ვებ-გვერდი: mycook.ge




მთავარი     ჩემი ანგარიში     განცხადებების ძებნა     განცხადების დამატება     კონტაქტი   მოხმარების პირობები   საიტის რუქა